Оновлення форуму хіміків Techemy

Пропозиції щодо функціонування форуму хіміків
Відповісти
Techemy
Site Admin
Повідомлень: 123
З нами з: 17 березня 2019, 14:12
Контактна інформація:

Оновлення форуму хіміків Techemy

Повідомлення Techemy » 17 березня 2019, 16:04

Techemy - це спілка інженерів хіміків, які працюють на українських виробництвах. Ми маємо знання, досвід, нам подобається хімія.

Якщо ви цікавитесь хімією - реєструйьесть на нашому форумі.

Форум хіміків Techemy створений з метою спілкування на теми хімії, адже хімія присутня у всіх сферах життєдіяльності суспіьства.
Якщо у вас виникають питання стосовно хімії, використання речовин, побутові чи фахові питання, виробничі питання, реєструйтеся на нашому форумі, створюйте відповідну ТЕМУ і будемо розбиратися з вашими питаннями.

Ви маєте знання і досвід з хімії, вам цікаво спілкуватися з питань хімії, ви можете допомогти реальними порадами, відповісти на питання? Реєструйтеся на форумі Techemy і долучайтеся до дискусій.

Хімія в освіті це окрема тема... Знання хімії, зазвийчай сприймаються суспільством як непортібні, зайві, більшість вважає, що хімія ніколи не знадобиться їм в житті. Такі уявлення про хімію є помилковими, і це тема для окремої дискусії. Techemy впевнені, що знання хімії зокрема, і знання будь-якої науки загалом, необхідні задля того, щоб створювати товар і продавати його на ринку. Хімія це саме та наука, знання якої, дозволяють вам створювати товар для продажу. Миючі засоби, парфюмерія, технологічні процеси воробництва від харчового, до машинобудівного, "зелені" технології, лікарські засоби і саме життя - все це Хімія.

На нашому форумі ми спілкуватимимося з питань Хімії. Як краще організувати форум, що додати, а що видалити, які теми вам цікаві?.. Пишіть в цій темі ваші побажання...

P.S. Зовнішній вигляд форуму, певні вдосконалення буде додано найближчим часом...

Відповісти