Повідомлення
Kolya12345 » 05 січня 2020, 23:38
Ну моя думка така спочатку буде про хімію.
Хімія в школах потрібна щоб отримати оцінку в табелі, і щоб розуміти що ми купуємо в магазинах,ну але кому зі школярів це потрібно?)) Батьки все купляють по факту так, тому це таке,якщо в ідеалі то напевно.
В вузі хімія потрібна тим хто пішов на технічні спеціальність, або на хімічну звісно)))
Без органічної хімії можно вчити але куски інофрмації будут без розуміння, частину інформації потрібно буде зубрити, ось як приклад
Згорання наприклад пропан бутану, така інформація температура полум я в робочій зоні 3150 по цельсію, ось що буде в інших зонах?
При окисному полумї, чи відновлюваному, так я нічого не вчив і думаю так, у нас бропан бутан згорає з утворенням водню та карбону, це якщо у нас полум я відновлюване отже в зоні згорання буде вуглець, та водень, отже пишу так, таке полумя потрібне для зварювання бідного на вуглець металу, далій вже не буду писати,можливо я погано розписав)) Але сподіваюсь мене зрозуміють)) Отже без неорганічної хімії я би нічого не написав.
Тобто знання хімії потрібні в вузах тех. спеціальностей. Але це моя думка. І далій в роботі будуть завдання нестандартого характеру, і там все це згодиться.
Математика це вміння виводити формули, ось як приклад , було завдання підставляти цифри, ну і йти по пунктам підставляеш, рахуєш в маткаді итд. Показали викладачу, той почав перевіряти, і перераховувати, навіть в методичку не дивився, формули виводив текстом, як писав слова так і формули.Ось ми шукаємо формули, переводимо величини, а він тупо текстом все це робив, сторінка формул була, реченнями)))
Математика потрібна)
Біологія, ну я не знаю, я її вчив до 9-10 классу, але я не помітив нічого, в школі не потрібна, в вузах, ну я розумію що ольвеоли можуть забруднитися від парів металлу, навіть не знаю правильно я написав, може вийти з ладу, Еретроцити , тромбоцити, лейкоцити, валкуолі, клітині включення ЦНС итд не потрібні, це моя думка.
Фізика потрібна, але тілки в вузах , без фізики буде складно на початку, але потім можно щось придумати)))
Отже на мою думку потрібні, але для тех спеціальностей, чи хімічних.
В житті тільки напевно для магазину.Ну біологія, та хімія якщо їх розуміти то можно правильно харчуватись.
І якщо людина після школи не розуміє хімію, біологію,фізику,математику, то що вона взагалі може розуміти? Якщо ми не беремо до уваги, крутити з татом в гаражі машини день в день и тд ) Взагалі нічого, так кому такі люди потрібні?
Є такий прикол, на заводах хлопці такі сторожили, дають відро та кажуть, йди туди, так і попроси, щоб тобі дали дугу в відро, налили чи насипали не знаю))) Але ось так, люди які трохи вчили, знають що таке дуга, і до них вже інше відношення)).